Вести Македонија Ударни вести

Нови 37 комунални возила ќе го чистат Скопје

  Градот Скопје и ЈП „Комунална хигиена“ денеска промовираа пет нови специјални комунални возила кои се дел од 37-те различни возила што ги набави ова јавно претпријатие согласно со договорот склучен на крајот на минатата година.     На денешната промоција на новите комунални возила присуствуваа градоначалникот Петре Шилегов и директорот на ЈП „Комунална хигиена“, […]