Алтернатива Настани Ударни вести

Гала концерт MATKA SUMMER NIGHTS

  На 7. јули ќе се одржи свечено отворање на Гала концертот MATKA SUMMER NIGHTS, со почеток од 20.часот.     Оперски и Мјузикл, ремек дела: Нико Ѓоргиевски – тенор   Гости: Полина Тасева – сопран, Александра Митровска – сопран, Мариана Бошковска – мецосопран, Калина Велковска (Kaly), Дино и Ади Имери – Пијано и ел. […]