Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Јубилејното 20.издание на CINEDAYS почнува на 15 јули

  На денешната прес-конференција за јубилејното 20-то издание на CINEDAYS, на која се објави богатата програма, присуствуваа градоначалникот на Град…

Повеќе