Categories: Вести, Македонија, Свет, Став, Ударни вести

Како технологијата може негативно да влијае на нашите деца – Виолета Зефи

  Многу е важно да се разберат овие ефекти за да се промовира одговорна и здрава употреба на технологијата, особено…

Повеќе
Categories: Вести, Колумна, Македонија, Став, Ударни вести

Вирусот можеби забавува, но лажните вести и натаму се во полн ек

  Додека се фокусиравме на совладување на вирусот, го занемаривме влијанието на пандемијата врз нашето ментално здравје. Маката да се…

Повеќе