Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи: Берлинскиот процес претставува движечка сила за регионот

  Министерот Бујар Османи, денеска во Тирана имаше обраќање на состанокот на министрите за надворешни работи на земјите учеснички на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски на Конференција на МВР во рамки на Берлинскиот процес во Тирана

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во периодот од 13 до 15 септември 2023 година во Тирана, Република Албанија,…

Повеќе