Вести Изјави Македонија Ударни вести

Шилегов го застапува Градот Скопје во процесот за уривање на галијата

  Градоначалникот Петре Шилегов денеска во Основен суд Скопје 2 го застапуваше Градот Скопје во процесот за уривање на галијата поставена во коритото на реката Вардар, во непосредна близина на хотелот „Холидеј ин“. Судот за денеска закажа рочиште за да постапува по одлуката на Апелацискиот суд со која се укинува неговата одлука за запирање на […]