Алтернатива Настани

Летно кино: РАГУ РАИ – НЕВРАМЕН ПОРТРЕТ

  Во рамките на Летната филмска програма, на 8 јули (четврток), во 21 часот на отворениот трем на Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде прикажан документарниот филм РАГУ РАИ – НЕВРАМЕН ПОРТРЕТ/ RAGHU RAI – AN UNFRAMED PORTRAIT (2017 година). Филмот е индиско, финско, норвешка копродукција во траење од 55 минути. Режисер: Avani […]