Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Листа на населени места за теренска вакцинација – 19. јули

  Теренската вакцинација денеска, 19.јули, ќе се одвива во следните населени места: Делчево – Муштица  Гостивар – Градец, Калиште, Ѓурѓевиште,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Каде денеска ќе се одвива теренска вакцинација – листа на населени места

    Теренската вакцинација денеска ќе се одвива во овие населени места во секоја од следните општини:   Делчево/Македонска Каменица…

Повеќе