Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар ја отплати последната рата од кредитот за катната гаража „Судска Палата“

  Општина Центар ја отплати последната рата од кредитот подигнат за изградба на катната гаража „Судска Палата“, спроти комплексот факултети…

Повеќе