Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Успешно извршена реплантација на Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија

    На Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна хирургија успешно е направена реплантација на десна подлактица.         Оваа комплексна интервенција беше изведена од тим на хирурзи  и анестезиолози: Од Универзитетската клиника за пластична и реконструктивна  хирургија:Доц. д-р  Софија Пејкова, Д-р Бисера Николовска, Д-р Гордана Георгиева, Од Универзитетската клиника за кардиохиругија: Д-р […]