Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нов артроскопски столб за Клиниката за ортопедски болести

  Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити денеска беше во работна посета на ЈЗУ Универзитетска Kлиника за трауматологија, ортопедски болести,…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Трајановски: Имплементирани се 3 туморски протези на колено и трансплантација на коскено ткиво

  Министерот за здравство д-р Венко Филипче денеска ја посети Клиниката за ортопедија, по повод месецот на остеосарком. На Клиниката…

Повеќе