Categories: Спорт

Македонскиот борач Могамедгаџи Нуров остана без шанса за бронза на ЛОИ

  Последниот македонски учесник на Летните олимписки игри во Токио, борачот Магомедгаџи Нуров, беше елиминиран во четвртфиналето во категоријата до…

Read More