Алтернатива Настани

Концерт на Весна Гиновска Илкова и Кристина Светиева, Бобан Мирковски и Ерхан Шукри Квартет

  На 3.август, во Св. Софија – Ексклузивен концерт на оперската дива Весна Гиновска Илкова во придружба на Кристина Светиева, Бобан Мирковски и Ерхан Шукри Квартет.   Духовноста на вековната црква Св.Софија во Охрид, во симбиоза со изведбите на врвни македонски уметници е гаранција за неповторлива вечер!   Неповторлива можност за уживање во арии од […]