Categories: Алтернатива, Настани

Концерт на Весна Гиновска Илкова и Кристина Светиева, Бобан Мирковски и Ерхан Шукри Квартет

  На 3.август, во Св. Софија – Ексклузивен концерт на оперската дива Весна Гиновска Илкова во придружба на Кристина Светиева,…

Повеќе