7 дена Вести Македонија Ударни вести

Пановски: Јас сум против сертификати!

  “Јас сум воопшто против сертификати”, напиша д-р Пановски на својот фб профил. “Дека прележаните не треба да се вакцинираат, односно ако веќе се вакцинираат треба да се вакцинираат со една доза, кажано е повеќе пати. Властите тоа го имаат чуено повеќе пати и преку медиумите и преку социјалните мрежи. Значи мислењата и препораките се […]