Categories: Вести, Македонија

Меморандум за обезбедување лични асистенти за учениците со посебни потреби во Гостивар

  Општина Гостивар и Хуманитарното здружение „Д-р Трајче Нешковски“ потпишаа Меморандум за соработка каде заедно ќе работат на обезбедување лични…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Град Скопје: Јавен повик за ангажирање на образовни асистенти

  Град Скопје објави Јавен повик за ангажирање асистенти за потребите на учениците со посебни образовни потреби во Средните училишта…

Повеќе