Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Груби-Франгеш: Уставните измени клучен услов за членство на земјата во ЕУ

Потпретседателот на Владата за координација на политичките прашања на ресорите и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Груби-Викерс: Наши приоритети се железничката пруга Скопје-Драч, Клиничкиот центар и целосна дигитализација

  Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби се сретна со…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Груби на средба со новоименуваниот австриски амбасадор, Мартин Памер

  Првиот потпретседател на Владата и министер за политилки систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби, денес оствари средба…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Без одлагање брзо и целосно расчистување за опожареното возило на Груби

  Безбедноста е врвен приоритет во едно демократско општество. Владата го осудува чинот на палење на возилото кое го користел…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Груби оствари средба со заменик американскиот амбасадор, Мејер

  Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби оствари средба со заменик американскиот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Груби-Саразин: Уставните измени се неопходен процес за европската иднина на земјата

  Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г-дин Артан Груби денес оствари средба…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Груби: Никој не може да ги сопре проектите за автопатиштата и евроинтеграцијата на земјата

  Првиот потпретседател на Владата на Северна Македонија, Артан Груби во неговиот говор на свечената церемонија по повод поставувањето на…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Груби за Изградбата на Коридорот 8 и 10д: Граѓаните ќе знаат секоја една исплата кога е и за што

  Првиот потпретседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби денеска заедно со министерот…

Повеќе