Алтернатива Настани

Вело трка во Битола: Награда од 200 евра за најбрзите

  На 29. август, во Битола ќе се одржи вело трка, каде примарна цел е поттикнување на спортскиот дух на младите, како и унапредување на велосипедизмот во градот, кој судејќи по велосипедистите низ битолските улици е во голем подем.   Овие причини беа доволни за НВО ДОГМА да организира вело трка, каде младите над 14 […]