Алтернатива Настани

Фестивал на балканската независна сцена – ПРОВОКАЦИЈА

        Фестивалот на балканската независна сцена – ПРОВОКАЦИЈА, официјално започнува на 27.08.2021 (петок) од 20:00 часот, со претставата на Драган Маринковиќ – Маца, „Каква ти е жената, таков ти е животот“.              Фестивалот е во организација на ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА, а е под покровителство на општина Гази Баба. […]