Вести Македонија Ударни вести

Првиот Подпретседател на ЕБОР Ригтеринк во посета на Северна Македонија

  Средби со владини претставници и клиенти, и учество на конференцијата на Министерството за финансии Првиот Подпретседател на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР), Јурген Ригтеринк, доаѓа во посета на Северна Македонија, во понеделник и вторник, за да оствари средби со Владата и деловната заедница. Посетата ќе биде прилика да се потврди посветеноста на […]