Алтернатива Настани

Фестивал КОКИНО – Тврдина на Сонцето #3

  Третото издание на мултимедијалната културна манифестација КОКИНО – Тврдина на сонцето ќе се одржува годинава и тоа прв пат со тридневна програма до 17 до 19 септември, на локацијата на мегалитската опсерваторија Кокино.   Концерти, едукативни работилници, видео инсталации, предавања, туристички прошетки, дебати, изложби, театар – сѐ од КОКИНО: Тврдина на Сонцето. Во сите […]