Алтернатива Настани Ударни вести

Моден настан EXPO.30 во Музејот на современа уметност

  Модниот настан EXPO.30 ќе се одржи на 16 и 17 септември во Музејот на современа уметност во Скопје, во организија на Боттега Евенти.       Настанот е поддржан од страна на Владата на РС Македонија по повод 30 години независност.   Во фокусот на EXPO.30 е македонската мода претставена преку премиерна проекција на […]