Алтернатива Настани

„Скопје: палеонтолошки град“ – креативна и едукативна боенка на ХАЕМУС

  Деновиве во издание на ХАЕМУС излезе „Скопје: палеонтолошки град“, креативна боенка за деца. Ова е прва публикација во рамките на едицијата „Млад истражувач“, едукативна програма создадена од ХАЕМУС којашто има педагошки карактер. Боенката е намената за сите млади кои сакаат да го откријат светот на палеонтологијата, да научат за диносаурусите, мамутите и многу други […]