Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“ГЛЕДАЈ ТУКА СУМ БЕЗ ПРОСТОР” Изложба со дела од уметничката колекција на Телеком

  ГЛЕДАЈ ТУКА СУМ БЕЗ ПРОСТОР Изложба со дела од уметничката колекција на Телеком 29.09 – 21-11.2021, Музеј на современата…

Повеќе