Categories: Вести, Свет

Студија во Велика Британија: Третата доза ковид вакцина значително го зајакнува имунитетот

  Третата доза на вакцина против ковид-19 може значително да ја зајакне имунолошката одбрана на телото, покажува најновата студија од…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Топ теми

Трета доза вакцина ќе примат сите постари од 60 години и здравствени работници

  Согласно препораките на Американска агенција за лекови и ЕМА, како и анализите на кои се работеше во изминатиот период…

Read More