Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ВМРО-ДПМНЕ ја почнува изборната кампања од Античкиот театар во Охрид

  ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ под слоганот „Создади нова иднина“, ќе ја започнат изборната кампања за претстојните локални…

Повеќе