Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

СДСМ: Централниот караван „Најдоброто за мојата општина“ денеска во Скопје

  Централниот караван „Најдоброто за мојата општина“ денеска е во главниот град. Претседателот Зоран Заев ќе биде меѓу граѓаните на…

Повеќе