Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Објавен Јавниот повик за признанието „Успешни млади“ за 2022 година

  Кабинетот на Претседателот на РС Македонија продолжува со имплементација на проектот „Успешни млади“, признание кое што се доделува во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Објавен Јавниот повик за признанието „Успешни млади“ за 2020 година

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија продолжува со имплементација на проектот „Успешни млади“, признание кое што се доделува…

Повеќе