Алтернатива Настани

ЈП ЛАЈКА го одбележува СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЖИВОТНИТЕ

  По повод 4-ти октомври, СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЖИВОТНИТЕ, прифатилиштето на ЈП Лајка ги поканува љубителите на кучиња на отворен Coffee & Cake ден од 11:00 до 15:00 часот.   Овој ден да им посветиме особено внимание на бездомните кучиња згрижени во нашето прифатилиште. Сите кои ќе дојдат ќе имаат можност да се едуцираат од нашиот ветеринарен тим, да […]