Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Бислимовски: Нема да се прави корекција на цената на електричната енергија

  Претседателот на РКЕ Марко Бислимоски вели дека не гледа причина за поскапување на електричната енергија за домаќинствата иако цената…

Повеќе