Алтернатива Настани

Изложба на Милка Крстевска “Традиционални садови од дрво”

  Изложбата “Традиционални садови од дрво” од 2009 год, во авторство на Милка Крстевска публикуван е каталог кој може да се погледне на следниот линк         На оваа изложба се застапени садови што имале широка употреба во секојдневниот домашен живот, како и садови кои се користеле при вршењето на разни земјоделски активности. […]