Алтернатива Македонија Настани

Експерти од Алибаба, Спотифај и Вибер ќе бидат дел од годишната конференција за е-трговија

  Подготовките за најголемата конференција за е-трговија во Македонија, која оваа година по четврти пат ќе се одржи на 12 ноември под мотото „Ready, set, grow!”, се во полн ек. И годинава, конференцијата за е-трговија ќе биде место каде што сите присутни ќе можат да ги прошират своите знаења во областа на е-трговијата, како и […]