Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Државен дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во автобуската несреќа

    Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започ во 10:55…

Повеќе