Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Утре во Скопје посебен режим на сообраќај

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека утре, понеделник, во официјална посета на РСМ ќе пристигне делегација предводена…

Read More