Вести Македонија Ударни вести

Викендов во акција исчистени кејот и Градскиот парк

  Во текот на викендот екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ спроведоа акција за чистење на кејот на реката Вардар, како и во Градскиот парк, од отпадоците кои беа расфрлани на повеќе локации, како покрај кејот, така и на тревните површини.     Исчистени се лисјата што паѓаат на пешачката патека на кејот, како и […]