Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Насер Зибери: Не е правично да се наплати камата која е поголема од главниот долг

    Народниот правобранител г.Насер Зибери на прес-конференција ја информираше јавноста за констатираните состојби со човековите слободи и права во 2021 година, сублимирани/содржани во Годишниот извештај за степенот на обезбедувањето почитување, унапредување и зашита на човековите слободи и права за изминатата 2021 година, кој е доставен до Собранитео на Република Северна Македонија и воедно е […]