Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“Бејкинг фектори” стартува со долгорочна акција за донирање на тортилји на Црвениот Крст

  The Baking Factory („Бејкинг фектори“), првата македонска компанија за правење тортилји, овој месец стартува со долгорочна акција за донирање…

Повеќе