Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

„Алкалоид“ АД Скопје со историско достигнување-Омепразол во течна форма

  „Алкалоид“ во изминативе години започна процес на редизајнирање на постојни генерички фармацевтски производи за нови индикации, со цел создавање…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан го прогласи “Алкалоид” за водечки инвеститор во регионот

  По повод петгодишнината од формирањето, Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан (WB6CIF), кооснован од Европската Унија, на почетокот на…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“АЛКАЛОИД” пушти во употреба нова инвестиција вредна 720.000 евра

  Новите лаборатории за контрола на квалитетот, истражување, развој и за регистрации се организирани на простор од 400 м², во…

Read More
Categories: Вести, Македонија

„Алкалоид“: Со петта генерација по ред ја спроведуваме Програмата за млади таленти,

  „Алкалоид“ денес е она што е благодарение на стручниот кадар, кој секојдневно се вложува во секој процес и производ.…

Read More
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Масовна крводарителска акција во „АЛКАЛОИД“ по повод Светскиот ден на крводарителството

  Со масовен настан за крводарување по повод 14 јуни – Светскиот ден на крводарителството – „Алкалоид“ ја продолжува петдецениската…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“АЛКАЛОИД” со раст на консолидираните продажби од 11% и инвестиции од 219 милиони денари во периодот јануари – март

  АЛКАЛОИД со раст на консолидираните продажби од 11 %, со 99 нови вработувања во земјава и со инвестиции во…

Read More
Categories: Алтернатива, Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Настани, Ударни вести

Малите членови на големото семејство “Алкалоид” го одбележаа Светскиот ден на здравјето

  По повод Светскиот ден на здравјето, „Алкалоид” АД Скопје во својот двор реализираа креативна работилница, за децата на вработените…

Read More