Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Концертна промоција – Нов сингл на Горан Папаз и Влатко Стефановски

  Горан Папаз пред скопската публика ќе одржи солистички концерт, каде ќе бидат отсвирени неговите авторски нумери и неколку преработки…

Повеќе