Алтернатива Настани

БУККАСТ со Анде Д. Јанков: Книга “Мојата љубов Никола Тесла“ од АНА АТАНАСКОВИЌ

  На 2 мај, во БУККАСТ со Анде Д. Јанков ќе гостува Ана Атанасковиќ, авторка на книгата “Мојата љубов Никола Тесла”, роман за Кетрин Мекмехон Џонсон.     За книгата, авторката ќе рече: “Кетрин е искрена и огнена жена, која во некои моменти беше “поголема од животот“. Таа беше пријателка на Тесла, сопруга на неговиот […]