Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерот Лога во Хаг се обрати на Конференцијата на проектот на ЕВРОПРАВДА

  Министерот за правда Кренар Лога се обрати во Хаг на Конференцијата за започнување на проектот на ЕВРОПРАВДА „Подобрување на…

Read More