Алтернатива Настани

Промоција на „Секој секому огледало“ од Андреј Ал-Асади во Охрид

  Промоција на стихозбирката „Секој секому огледало“ од Андреј Ал-Асади, Сабота, 13.08.2022 г. од 18:30 часот во кафе и бар „Шила“ во Охрид   Промотор: Јулијана Величковска Музика: Кристијан Јордановски   *** Поетот Андреј Ал-Асади со сигурни чекори го освојува врвот на современата македонска поезија. Цврст доказ е книгата „Секој секому огледало“. Станува збор за […]

Алтернатива Настани

Промоција на „Секој секому огледало“ од Андреј Ал-Асади

  Промоција на стихозбирката „Секој секому огледало“ од Андреј Ал-Асади Промотор: проф. д-р Лидија Капушевска-Дракулевска Модератор: Јулијана Величковска Четврток, 26.05.2022 г. од 20:00 часот на платото пред Младински културен центар – Скопје   Поетот Андреј Ал-Асади со сигурни чекори го освојува врвот на современата македонска поезија. Цврст доказ е книгата „Секој секому огледало“. Станува збор […]