Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ДЗР: Арачиново не води регистар на недвижен имот, не наплаќа данок на имот и комунални такси

    Општина Арачиново не води регистар на недвижен имот, не издава решенија за задолжување за данок на имот на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Народниот правобранител со апел да се нормализира ситуацијата со струјата во Арачиново

  Народниот правобранител, во врска со ситуацијата во која се најдоа жителите на општина Арачиново (кои веќе неколку дена немаат…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Превентивна акција во Арачиново: “Слави со срце, не со оружје”

  Во рамки на континуираните превентивни активности на Одделението за превенција при СВР Скопје како дел од оперативниот план „Безбедно…

Повеќе