Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба Адеми – Лорд Стјуарт Пич

  Претседателот на Комисијата за европски прашања, Арбер Адеми, денеска оствари средба со специјалниот претставник на премиерот на Обединетото Кралство…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Француските пратеници на средба со пратениците Адеми, Николоски и Коциќ

  Делегацијата на Пратеничката група за пријателство при Собранието на Француската Република, предводена од Лилиана Танги, која престојува во тридневна…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Адеми: Милошовски дрско лаже. Го бараа договорот, ќе го добијат

  “Милошовски лаже. Милошовски дрско лаже. Свесно креира лажни вести и ја става во заблуда јавноста”, напиша координаторот на пратеничката…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба на Арбер Адеми со амбасадорот на Република Молдавија, Анатол Чебук

  Пријателските односи меѓу двете земји кои се карактеризираат со заемни заложби за нивно збогатување во сите области од заеднички…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средба Адеми-Хофрајтер, претседател на Комисијата за европски прашања во Германскиот парламент

  Претседателот на Комисијата за европски прашања, г. Арбер Адеми, денес имаше средба со својот колега, д-р Антон Хофрајтер, претседател…

Повеќе