Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кривичен: Нема пропусти во работењето на Клиничката болница Жан Митрев.

  Основниот кривичен суд ги ослободи Клиничката болница „Жан Митрев“ и доктор Жан Митрев од обвинението дека во МАЛМЕД не…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ИРЛ: МАЛМЕД бара да се казни Жан Митрев поради непријавени клинички испитувања

  Придружуван од двајца адвокати и подготвена презентација „Факти за Ковид“ доктор Жан Митрев денеска одржа прес конференција за новинари.…

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Сали: Случајот „Брезев“ ќе оди до крај – моментaлно средба на стручни тимови од „МАЛМЕД“ и „Жан Митрев“

  Случајот „Брезев“ ќе се тера до крај и ќе добие разрешница. Никој не е над законот, ниту има недопирливи,…

Повеќе