Алтернатива Настани

“ЗА СКОПЈЕ”- Изложба, филм и музика на 26 јули во МКЦ

  26 Јули е денот кога Скопје ја доби својата прва голема лузна, но е и денот кога Скопје дозна колку голема љубов и поддршка има од другите градови и држави.   Ова е настан кој го одбележува тој трагичен ден и потсеќа на помошта која беше пружена од целиот свет. Влезот е слободен, а […]