Алтернатива Музика и Филм Настани Ударни вести

Официјално отворање на третиот Галичник филм фестивал

  Извезен под ѕвезденото небо на недопрената Галичка убавина на височина од 1500м2, денес ќе биде свеченото отворање на третиот по ред Галичник филм фестивал.  Третиот Галичник филм фестивал ќе биде огромен предизвик за изострениот вкус на овие големи уметници, имајќи го предвид фактот дека оваа година во игра се неверојатни 23 филмови кои секој […]