Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Пропусти на Судскиот совет, констатира Комисијата за надзор на функционалноста на АКМИСот во судовите

  Комисијата за надзор на функционалноста на Автоматскиот компјутерски систем за управување со судските предмети (АКМИС) на Министерството за правда…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Судскиот совет го суспендираше судијата Владимир Панчевски, екс-претседател на Кривичниот суд

Судскиот совет на денешната седница донел одлука да го суспендира експретседателот на скопскиот Кривичен суд, Владимир Панчевски, кој е обвинет…

Повеќе