Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Згрижувачките семејства даваат резултати, децата без родители и родителска грижа растат во семејна атмосфера

  Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска го посети згрижувачкото семејство Гошеви кое има згрижено три деца,…

Повеќе