Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт

Последен ден за пријавување на Виз Ер Скопски маратон 2022

  Полека, но сигурно наближува најголемиот спортски настан за оваа година. Уште 12 дена не делат од најпознатата скопска трка, Виз Ер Скопски маратон, кој ќе се оддржи по 18-ти пат. Сите заинтересирани тркачи кои сè уште не се пријавиле на настанот, тоа можат да го направат уште денес, 20-ти септември на официјалната страна на […]